Kris Peeters.
Volledig scherm
Kris Peeters. © BELGA

EVP pleit voor unieke Europese corona-app

De Europese Volkspartij, de grootste politieke familie van de EU, pleit voor een unieke Europese corona-app, die het binnenkort mogelijk moet maken om nieuwe besmettingshaarden van het coronavirus in te dijken. Europees parlementslid Kris Peeters (CD&V) wijst op de schaalvoordelen van zo'n app.

6 reacties

  • Chris de Velde

    4 jaar geleden
    JA! er moet een europese aanpak komen, maar niet alleen over Corona. Eropese maatregelen die afdwingbaar zijn en kracht van wet hebben (nu vaardigt Europa enkel decreten uit die door lokale parlementen moeten worden uitgevoerd)!
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Ik wil Kris Peeters ne keer zien rondkomen met minder dan 1400 euro pensioen. Wellicht heeft hij dan ook geen goesting om dat intellectueel speelgoed te kopen.
  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Ze zouden er beter voor zorgen dat iedereen zich kan laten testen bij de huisarts.
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Ik heb wel geen Smartphone en wil er ook geen. Zal ik nu op straf van boete er een moeten kopen ? Of wie weet zal Peeters me er eentje cadeau doen ? Dan blijft dat ding toch in de verpakking zitten. Kom Mr. Peeters, U hebt weer de pers gehaald, zet U, leun achterover en slaap verder.
  • An Lycobs

    4 jaar geleden
    Een Vlaamse app, een Waalse app, een Brusselse app, een Duitse app en een Europese app. Wat werken onze ministers hard. Ben benieuwd wanneer het zo ver is.