Minister van Energie Zuhal Demir.
Volledig scherm
Minister van Energie Zuhal Demir. © Photo News

Grensarbeiders kunnen ook Vlaamse energievergoeding aanvragen

Vlamingen die in het buitenland werken en daar technisch werkloos zijn gezet door het coronavirus, kunnen sinds gisteren maandag een energievergoeding krijgen van de Vlaamse overheid. Dat meldt het kabinet van minister van Energie Zuhal Demir (N-VA). Wie in aanmerking komt, moet zelf online een aanvraag indienen met een verklaring van de werkgever bij de hand. 

8 reacties

  • Pat Debal

    4 jaar geleden
    Als er veel geld mee gemoeid is is de N-VA er als de eerste bij maar wie zal dat allemaal betalen
  • Marijke Boulet

    4 jaar geleden
    Is zoals altijd wanneer er veel geld mee gemoeid is , politici smijten het aan deuren en vensters uit en een kleine groep gaat miljonair zijn na de crisis . De grote groep krijgt een aalmoes maar mag achteraf bloeden om alle gaten te vullen .
  • Bart Vandenbroeck

    4 jaar geleden
    Bart Vandenbroeck Het is gemakkelijk Sint-Niklaas te spelen, doch wie gaat dit allemaal betalen? De gewone man en de gepensioneerden? Maar niet de politiekers en ondernemingen. Dit financieel plaatje zal ons tenminste 10 jaar achtervolgen en dan ben ik nog een naïeve optimist. Dank u N-VA.
  • Kris de Decker

    4 jaar geleden
    Het is duidelijk dat de politieke verliezers hier profijt proberen te halen bij de volgende verkiezingen en dit ten koste van de werkende mens die het gelag zal mogen betalen
  • Walter Van Criekinge

    4 jaar geleden
    En maar met geld smijten dat er niet is. Er staat ons nog wat te wachten, ocharmen zij die geen financiële buffer hebben.