Hilde en Nikita Govaerts bakten al honderden pannenkoeken voor Febe © Sven Van Haezendonck

Met liefde pannenkoeken bakken om dromen zieke Febe (7) waar te maken

Als u graag uw steentje wil bijdragen om de dromen van Febe (7) waar te maken, kunt u pannenkoeken bestellen bij Sandwisjbar aan ’t stadhuis in Mechelen. Met veel liefde bakken de uitbaatsters er deze dagen honderden om het gezin te steunen.

svh

Febe is een Mechels meisje dat lijdt aan een ongeneeslijke hersentumor. Met de actie ‘Hartje voor Febe’ wordt op alle mogelijke manieren geld voor haar ingezameld. “Wij kennen de mama al enkele jaren. Mijn dochtertje is even oud als Febe en ze zijn vriendinnetjes. Toen we over haar ziekte hoorden, waren we daar echt niet goed van. Het raakte ons heel erg. Wij wilden graag de benefiet sponsoren, maar door de coronacrisis hebben we beslist om pannenkoeken te bakken”, zegt Nikita Govaerts (30).

Samen met haar mama Hilde (54) baat ze de broodjeszaak in de Befferstraat al bijna negen jaar uit. Maar nu zijn ze dus volop aan het bakken geslagen. Daar willen de dames zeker tot eind april mee doorgaan. Klanten kunnen tijdens de week van maandag tot en met vrijdag vooraf telefonisch of via sms hun bestelling doorgeven op het nummer 0471-54 25 46. Voor vijf pannenkoeken betaalt u 5 euro, tien stuks kosten 9 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Coronavirus