instagram jelenadjkovic
Volledig scherm
© instagram jelenadjkovic

Terwijl Djokovic zich out als een anti-vaccineerder, bant Instagram post van vrouw Jelena als ‘fake news’

TennisNovak Djokovic is er niet de man naar de kudde te volgen. Het huidige nummer één van de wereld in het tennis twijfelt of hij een vaccinatie tegen het coronavirus ooit zal toepassen. En ook zijn vrouw Jelena zorgt nu voor ophef. Zij deelde op haar Instagram een video van de complottheorie die stelt dat corona veroorzaakt wordt door 5G. Een post die wat later het label ‘fake news' opgeplakt kreeg.

3 reacties

  • Baldr VanHoek

    4 jaar geleden
    Geen gepamper met vaccinaties. De waarheid is wie gezond is blijft leven. Wie onderliggende oorzaken niet wil zien waarom ze er gekomen zijn, zal COVID 19 doormaken en/of doodgaan. Weerstand bouw je niet op met een vaccin. Het is alleen kunstmatig langer leven.
  • Jurgen Vermaut

    4 jaar geleden
    Vele talenten, intelligentie daarintegen is er geen van. Mensen die niet vaccineren zijn de reden dat ziektes zoals de mazelen nog bestaan. Hij zou beter eens een echt boek lezen.
  • Jo Van Echelpoel

    4 jaar geleden
    Mooi zo. Mij zal ook nooit iemand vaccineren. Mijn natuurlijke aanleg tot verandering en weerstand zal dit zoals bij alle mensen met een gezonde levensstijl wel zelf oplossen. No gsm, tv of bereide brol of chemie. Al 20 jaar geen zeep of shampoo gezien en ik werk met een cravat; geurloos.