Dominique Michel, de CEO van Comeos, tijdens een persmoment eind maart bij de verdeling van 460.000 maaltijden van de Belgische supermarkten aan mensen in nood.
Volledig scherm
Dominique Michel, de CEO van Comeos, tijdens een persmoment eind maart bij de verdeling van 460.000 maaltijden van de Belgische supermarkten aan mensen in nood. © Belga

Modewinkels nemen extra maatregelen voor veilige heropening

De modewinkels gaan extra maatregelen nemen om een heropening zo veilig mogelijk te laten verlopen voor de klanten en de medewerkers. Dat zegt Comeos, de federatie voor handel en diensten die de kledingketens vertegenwoordigt. Zo zullen kledingstukken uit pashokjes pas na drie uur opnieuw in de winkel worden gehangen. “De klanten kunnen gerust zijn”, zegt CEO Dominique Michel. “De veiligheid staat voorop.”

3 reacties

  • Juliette Nijs

    4 jaar geleden
    als je al die bedragen hoort overal wat er "misgelopen" wordt... Er moet nogal wat gespaard worden door de burgers momenteel als je het mij vraagt, want de bedrijven lijden allemaal verlies. Straks kan iedereen een huis kopen, swingen die prijzen nog meer de pan uit
  • Wendy Vandereyken

    4 jaar geleden
    Een aangename ervaring ? Daar heb ik mijn twijfels bij.
  • Jaak Casteleyn

    4 jaar geleden
    Wie denkt er nu in godsnaam aan mode, een kledingstuk passen waar er zich net iemand tevoren ook mee aangekleed heeft, nee bedankt. Als ik iets koop is het online en liefst NL, een stuk goedkoper.