Michael O'Leary, Ryanair-topman
Volledig scherm
Michael O'Leary, Ryanair-topman © AFP

Ryanair-topman: “Businessmodel valt in duigen als we middelste stoel leeg moeten laten”

De toestellen van Ryanair zullen de lucht niet ingaan als de Ierse luchtvaartmaatschappij wordt gedwongen om de middelste stoel leeg te laten tijdens vluchten. Dat zegt Ryanair-topman Michael O’Leary aan de Britse krant The Guardian. “We doen niet mee aan die idiote afstandsregels tijdens een vlucht”, aldus O’Leary. 

13 reacties

  • Jos Boesmans

    4 jaar geleden
    In die 2 uren die je altijd staat te koekeloeren op een vliegveld kan men gerust een temperatuur meten . Ook mondmaskers en handschoenen verplicht.
  • Steven PIENS

    4 jaar geleden
    Alsof je bij Brussels Airlines of TUI zoveel meer plaats hebt...
  • paul van gele

    4 jaar geleden
    Vliegtuigen gewoon aan de grond laten staan als men niet voor de veiligheid kan zorgen voor de mensen. En dat voor iedere vlucht gelijk naar waar.
  • Charity Swinnen

    4 jaar geleden
    Volgens mij moeten mensen inderdaad getest worden VOOR ze op het vliegtuig stappen. Wordt dan een extra controle die je moet passeren voor check-in. Eens op het vliegtuig lijkt social distancing voor mij niet haalbaar, zelfs niet met lege stoelen. Zoveel plaats is er nu ook weer niet in een vliegtuig.
  • dieter devreze

    4 jaar geleden
    Verstandige managers passen dan hun businessmodel, pricing,... aan in plaats van te gaan briesen. Makkelijk zaken doen als je vindt dat de staat alles moet voor jou betalen en tegelijkertijd zoveel mogelijk belasting gaat ontwijking. Je kan niet én in Ierland zitten om van belastingsvoordelen te genieten én tegelijk willen dat je steun krijgt met niet betaalde belastingen. Of moeten de werkmens dat maar betalen.