Photo News
Volledig scherm
© Photo News

TERUGLEZEN. Franse voetbalbond wil met twee bekerfinales seizoen hervatten - Roche wint in virtuele Ronde van Zwitserland

SportGeen sportactiviteiten in België voor lange tijd, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Geen EK voetbal, geen Olympische Spelen, meer dan waarschijnlijk het einde van onze voetbalcompetitie in 1A en de Tour de France die pas op 29 augustus begint. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2 reacties

  • Toon Schouteden

    4 jaar geleden
    Dan zijn die torenhoge verloningen waar vrijwel geen RSZ noch personenbelasting van de baan... Misschien verandert er dan wat in dat wereldje dat zich ook nog "sport" durft te noemen. Het is werk als een ander en niet meer dan dat.
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Wordt het niet Tijd dat zulke Ploegen , Sporten , bedrijven zorgen dat ze Reserves hebben voor als er zulke situaties ontstaan ?? Elk jaar miljoenen uitkeren aan de aandeelhouders maar als er miserie is dan Mag de belasting betalers voor de Faillissementen Opdraaien terwijl deze vaak al Subsidies krijgen en Kortingen op hun Belastingen en energie factuur ??