Marc Van Ranst in de studio van VTM Nieuws
Volledig scherm
Marc Van Ranst in de studio van VTM Nieuws © VTM Nieuws

Marc Van Ranst: “Veel mensen zullen teleurgesteld zijn”

Viroloog Marc Van Ranst tempert de verwachtingen over de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad van vandaag. “Heel veel mensen zullen teleurgesteld zijn”, zei hij in VTM Nieuws. “Dit is nog niet het moment om alles terug open te doen.”

31 reacties

  • Sabrina Sein

    4 jaar geleden
    In Duitsland gaan de grenzen open om familie leden te kunnen bezoeken. Hoe is het in België? Mag ik vanuit Duitsland mijn ouders mogen bezoeken in België? Hier in Duitsland draagt dat de titel. "familie gaat voor" hoe zien jullie dat daar bij jullie?
  • Ariane Inslegers

    4 jaar geleden
    Met welk recht bepaal u ons leven en zeker het weghouden van onze kinderen,onze kleinkinderen,onze broer,moeder enz..
  • Sabine Zwerts

    4 jaar geleden
    wanneer mogen mensen dicht bij elkaar komen ?
  • Jacky Vanderplas

    4 jaar geleden
    Belgie heeft het hoogste sterftecijfer vd wereld en strengste regels.het land waar ik woon gaat alles heel relax met veel werkende mensen buiten. In supermarkten van 9 tot 12 in de morgen ,voorbehouden enkel ouderen vanaf 65, meer kassas, stippen op de vloer vd afstand.bloemen en planten , bouwmarkten open met of zonder maskers door de burgemeester afgeleverd aan huis.hamburgers afhaal open.dus heel relax geen angstpshygose door media en regering specialisten foei belgie o.vld vrij metselaars
  • Hugo De Leeuw

    4 jaar geleden
    Ik snap al die angsthazen hieronder niet, dat het strenger moet langer moet enz.?België is normaal een vrij land, maar als je zoveel angst hebt en de schuld op een ander afwend, niemand verplicht u om uit uw kot te komen dus blijf jij maar binnen en laat de anderen gerust.Kijk maar naar Zweden daar kan het wel en de immuniteit is daar al veel hoger dan in België.