Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Photo News

OVERZICHT. Ziekenhuisopnames stagneren, stijging aantal besmettingen door recordaantal tests

Er zijn de afgelopen 24 uur 190 nieuwe doden door het coronavirus gerapporteerd in België, wat het totaal nu op 6.679 doden brengt. Van de 190 overlijdens stierven 91 mensen in de ziekenhuizen en 97 in de woonzorgcentra. Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames blijft gelijk, met 210 nieuwe patiënten. Gisteren waren dat er 211. Het aantal mensen in de ziekenhuizen daalt daarmee verder naar 4.355. Op intensieve zorgen liggen nog 970 personen, ook een lichte daling.

16 reacties

  • LUC HUON

    4 jaar geleden
    Met dergelijke cijfers besluit de overheid om ge maatregelen terug te schroeven? Onze piloten zijn met een vol vliegtuig doelbewust op een bergwand aan het afkoersen.Ik begrijp fat de economie haar rechten heeft maar ze mag geen rechter worden.
  • guy collin

    4 jaar geleden
    Besmettingen of het nu komt door meer metingen of niet, ze zijn er wel, dus benieuwd wat de veiligheisexperten nu gaan doen... Economie of sterfgevallen... Wie wil dat op zijn geweten?
  • Marinka Schiettecatte

    4 jaar geleden
    Tuurlijk gaan de cijfers omhoog ze moeten een reden hebben om ons nog langer in ons kot te houden!
  • Wendy Rumen

    4 jaar geleden
    De nonchalance van de mensen die zich niet gehouden hebben aan de regels tijdens het paasweekend
  • Danny Decuyper

    4 jaar geleden
    Komt door mensen die met Pasen samen gevierd hebben.barbeque bestellingen voor 15 tot 20 man zijn geen uitzondering.ook deze weekend