BSRagency IPA / BACKGRID
Volledig scherm
© BSRagency IPA / BACKGRID

“Coronavirus brak in Italië al in januari uit”

De uitbraak van het coronavirus in Italië begon al in januari. De eerste infecties vonden toen al plaats en mogelijk zelfs nog eerder, melden wetenschappers.

20 reacties

  • Antonio Vivaldi

    4 jaar geleden
    Het is gezond om de griep te krijgen als je nog gezond zijt,dat verstevigd de immuniteit want je bent enkele dagen erg ziek.Maar wat doen ze,gezonde burgers die geen risico hebben vaccineren opdat ze toch maar zouden werken.Dat wreekt zich op lange termijn met zichtbare gevolgen.
  • Bert Verbist

    4 jaar geleden
    Nog heel even en het virus heeft zijn oorsprong niet in China, maar in Italië. Het maakt allemaal geen bal uit op dit moment, een remedie, dat telt.
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    @Marnix, ook de jaarlijkse griep wordt nu onderschat en dat door het corona virus! Jaarlijks 600.000 doden en dat met een vaccin. Stel je eens voor zonder vaccin zoals het corona virus nu! In België krijgen 6 miljoen mensen het vaccin tegen de gewone influenza griep en toch sterven er 1000 bij gewone griep en 2000 bij een pandemie. Wat zou dat zijn mocht er geen vaccin bestaan. Dan zou je het simpele griepje wat velen nu afschilderen gemakkelijk naast het corona virus kunnen plaatsen.
  • Kris Ke

    4 jaar geleden
    In december al in België, maar toen testte men niet.
  • vangeel guido

    4 jaar geleden
    Op 14 december zei er iemand dat er een virus ging komen maar ja een medium geloven ze niet.