Het satelliettreintje van Elon Musk.
Volledig scherm
PREMIUM
Het satelliettreintje van Elon Musk. © Videostill/Reuters

Satellietentrein van arrogante Elon Musk wekt naast bewondering ook veel kritiek

Elon Musk heeft duizenden Vlamingen entertainment bezorgd met de stoet van zestig satellieten die ook in ons land aan de hemel was te zien. “Alsof de kerstman voorbij kwam gevlogen”, zo klonk het verrukt. Maar zijn poging om de hele wereld van snel internet te voorzien, blijft ondertussen wel op veel bezwaren stuiten.

8 reacties

  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    Eens de film bekijken van de ecologist Michael Moore, Planet of the Humans, toont aan dat zonnepanelen, windmolens, elektrische wagens allemaal puur bedrog zijn en zeker niet milieuvriendelijker zijn, puur winstbejag, puur bedrog en dit wordt dan gesubsidieerd met belastinggeld, ons geld. Er wordt ook aangetoond dat Musk beweert dat zijn giga factory zijn eigen stroom maakt, maar het bewijs is er dat hij gewoon aftapt van het net zoals iedereen.
  • Toni van belle

    4 jaar geleden
    Je mag er tegen zijn zoveel je wilt maar hij zal voor een wereldwijd www netwerk zorgen van aan de noordpool tot midden in de Sahara. Internet voor iedereen dus en niet enkel voor mensen met kabelverbinding.
  • liesbeth reynders

    4 jaar geleden
    Razendsnelle internet is toch iets waar iedereen om vraagt! Telenet en Belgacom hun prijzen stijgen sneller terwijl hun internet trager gaat.
  • Franc saas

    4 jaar geleden
    ja , voor de ene goed voor de andere niet goed hé ,Volgens ik lees zal het voor internet te gebruiken in ontoegankelijke gebieden ...dan is het toch goed ,ben benieuwd wat de tegenstanders zouden zeggen dat de kabel net voor hun huis zou worden doorgeknipt ,gedaan met TV,Telefoon en Internet !!
  • Herbert Verbeeck

    4 jaar geleden
    Ronduit verbluffend dat een privé maatschappij hiervoor een vergunning krijgt. Morgen een tweede firma en een derde. Dan ook weer China, Rusland, India en ga zo maar door. Echt gekkenwerk. En voor welk hoger doel? Lijkt me meer een big brother afspraak met de Amerikaanse overheid. Wat zit er nog in die satelietjes?