Directeur wielerbond blijft op honger zitten na Veiligheidsraad: “Tijd voor duidelijke communicatie”

WielrennenDuidelijkheid. Dat is waar Jos Smets, algemeen directeur van de Belgische wielerfederatie Belgian Cycling, stellig op hoopte na de Nationale Veiligheidsraad. De waarheid is dat hij gisteravond geen sikkepit wijzer werd. “En dat is heel jammer.”

16 reacties

  • Jos Ramaekers

    4 jaar geleden
    Ik hoop dat t wielrennen vlug terug begint.mijn zoon en dochter zijn wielrenners
  • Louis Meeus

    4 jaar geleden
    Het is toch duidelijk! Dit jaar geen koers.
  • erik vercammen

    4 jaar geleden
    Snappen die gasten nu echt niet dat die Veiligheidsraad geen glazen bol hebben en dus niet vooruit kunnen zien en weten wanneer wat kan? Soms is het beter niks te zeggen dan een datum te zeggen en uiteindelijk weer te moeten verhuizen! Niemand weet hoe dit gaat evolueren vooral omdat paljassen nu alles al terug gelijk ervoor willen!
  • Carl Desmedt

    4 jaar geleden
    Topsport is nu bijzaak gezien de situatie maar voor enkelen hun enige inkomstenbron. Vele medeburgers hebben grotere zorgen want hebben niet zoals topsporters jarenlang bergen geld verdiend en er dan nog weinig sociale lasten en belastingen op betaald! Dit is natuurlijk de grootste angst binnen de sportwereld: dat het graaien voorbij zal zijn in post-coronatijdperk, zowel voor de sporters als hun bobo's.
  • Meert Dominique

    4 jaar geleden
    Alle koersen verbieden tot 31.12. Duidelijk genoeg? Er zijn op de fora duidelijk mensen die dom genoeg zijn om te vinden dat politici superpowers moeten bezitten. Neen, ze weten niet hoe de virus echt gaat ontwikkelen en ze weten zeker niet hoe domme fans/supporters zich gaan gedragen. Discipline en respect zijn nu niet direct normale kwaliteiten bij fanaten.