(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © iStock

Minister Geens vraagt respect voor verblijfsregeling aan gescheiden ouders

CoronacrisisOok tijdens de coronacrisis moet de verblijfsregeling voor gescheiden ouders nageleefd worden. Die boodschap heeft vicepremier en minister van Justitie Koen Geens (CD&V) zaterdag uitgestuurd naar aanleiding van de dag van de ouderverstoting.

5 reacties

  • Stefan Gabriels

    4 jaar geleden
    Sorry guys maar ik heb met men ex een bangelijke regeling nu ik hoop dat deze verstandhouding blijft. De kinderen een van de 2 ouders ontzeggen is misdadig en daar zijn geen woorden voor om dat goed te praten. Tenzij een van de ouders niet in staat is om een of andere reden maar das ook het enige. Schrik hebben we allemaal maar je mag er je niet door laten lijden.
  • john Roderigas

    4 jaar geleden
    sorry maar zoals in ons geval dient men het ganse land door te rijden, van zelzate tot tegen de grens van luxemburg, waar is de realiteit, en men doet om de enkele kilometers een controle telkens de zelfde uitleg, en veel flikken die onderweg geen nederlands kennen of willen kennen, dat is nu een typisch belgische oplossing die op niets trekt.
  • Thomas Vermeiren

    4 jaar geleden
    Zelf deel van de meest kwetsbare groep door aangeboren longproblemen. Bij heropening scholen zal ik gedwongen zijn mijn kind bij mijn ex te laten tot tweede week juli. Enige andere oplossing is dat het kind bij mij blijft tot einde juni en niet naar school gaat. Welke politieker vertelt mij wat de juiste oplossing is?
  • Filip Desmedt

    4 jaar geleden
    Geens man , kom uit je ivoren toren , want je hebt totaal geen besef wat er omgaat !!
  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Geens? Tja, wat zeg je daarop? Als je die naam al hoort weet je genoeg.