© JAA

'Wensfontein' van Wijnegem Shopping Center levert al 1.000 euro op

1000 euro. Zoveel lieten bezoekers van het Wijnegem Shopping Center in twee jaar achter in een wensfontein. Het winkelcentrum en beheerder Hugo Ceusters verdriedubbelden het bedrag en schonk het nu aan Samana Wijnegem.

jaa

In september 2014 werd het interieur van Wijnegem Shopping Center volledig vernieuwd. Eén van de vernieuwingen was een grote fontein in de vorm van een boot. Hoewel de boot als decoratief element bedoeld was, toverden de klanten van Wijnegem Shopping Center deze al snel om tot “wensfontein”.

Geregeld gooien mensen er muntjes in, in de hoop dat hun mooie wensen zouden uitkomen. Gezien de bodem van de fontein niet voorzien was voor deze muntjes, werden die er regelmatig uitgehaald en bijgehouden.

“”Inmiddels zijn we twee jaar verder en werd de kaap van 1.000 euro aan kleine muntje bereikt, een mooi moment dus om dit bedrag te schenken aan een goed doel”, vertelt Nicole Bats van het WSC-management. Er werd gekozen voor Ziekenzorg Wijnegem, dat onder de nieuwe naam Samana activiteiten en ondersteuning biedt aan chronisch zieke mensen uit de buurt.

Lees het volledige verhaal maandag in Gazet Van Antwerpen - Edities Noord en Zuid

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER