Voorzitter van de Pro League, Peter Croonen.
Volledig scherm
Voorzitter van de Pro League, Peter Croonen. © Photo News

Algemene Vergadering Pro League gaat door, maar stemming over stopzetten competitie uitgesteld naar latere datum

Belgisch voetbalDe Raad van Bestuur van de Pro League zal op de Algemene Vergadering, die maandag wel degelijk doorgaat, vragen om de stemming over het stopzetten van de competitie uit te stellen. Dat is vandaag beslist na een videocall. 

9 reacties

  • Roland Malbrant

    4 jaar geleden
    Dat komt er vaals als de voorzitter van de Pro League ook nog in bestuur van een club zit. Het merendeel van de ploegen wil stoppen, maar bepaalde clubs (3) willen verder voetballen. En als de ploeg van de voorzitter er tussen zit, kan die op de rem gaan staan, tot ze hun zin krijgen. Voor mij heeft het Belgisch Voetbal afgedaan.
  • Yves Elst

    4 jaar geleden
    Ben wel eens benieuwd naar al die mensen die hier over centen roepen hun inkomen en mss investering ook zo maar laten vallen. Gezondheid gaat boven alles maar dan komen toch de centen in het zakenleven en dit is juist wat het moderne voetbal is geworden ... En 1 enkele wedstijd kan hier over vele miljoenen beslissen, moesten de meesten hier in deze positie staan zouden ze hetzelfde doen.
  • pedro deckers

    4 jaar geleden
    Ik was ook tegen een vroegtijde stillegging van de competitie maar had er mij zoals zovelen al bij neergelegd maar nu komen ze steeds met nieuwe vergader/beslissingsdata op de proppen en als die dan nadert stellen ze beslissingen weer uit ! Asteblieft heren,hak de knoop door ipv dergelijke welles nietes spelletjes te spelen,ik dacht dat de soaps in Belgie gestopt waren maar deze gaat ongegeneerd verder.
  • Jenne Vergeer

    4 jaar geleden
    Er is beslist om niets te beslissen.
  • claudio lugli

    4 jaar geleden
    Stopzetting of niet ,zet nooit nog een voet in een stadion.