Frank Verstraeten op de persvoorstelling van de film 'Zillion'
Volledig scherm
Frank Verstraeten op de persvoorstelling van de film 'Zillion' © Joel Hoylaerts - Photo News

Frank Verstraeten (ex-Zillion) verkoopt mondmaskers

ShowbizzNu we binnenkort allemaal een mondmasker gaan moeten dragen, is het zoeken naar een geschikt exemplaar. Frank Verstraeten (51), die vroeger de Zillion uitbaatte, wil alvast in de nood voorzien. 

4 reacties

  • Edwige Spiegel

    4 jaar geleden
    Tja, waarom niet, zie het probleem niet. Wat is daar bezonders aan? Of hij die nu verkoopt, net zoals zovele anderen, of iemand anders, wat maakt dat uit?
  • marc Keerstok

    4 jaar geleden
    En de prijs doe een voorstel aan de regering ,dat zij die opkopen en aan iedere ene heeft ,we betalen al genoeg belastingen
  • bart vansteenkiste

    4 jaar geleden
    als ze nu goed gekeurd zijn of niet deze sluiten perfect aan , niet als eerder van die lerares , de burgers moeten weer het vaderland redden terwil deze die het zouden moeten doen , bij neus worden genomen voor miljoenen haha , we leven toch echt in een apenland dat kan toch niemand ontkennen , meneer verstraeten de redder van belgie , hij zag een euro liggen en zal er 1 miljoen euro van maken .
  • Paul Boutsen

    4 jaar geleden
    Eenmansbedrijfje opstarten, op de lijst van een traditionele partij gaan staan, en de miljoenen stromen binnen, zelfs als achteraf blijkt dat je oude koffiezakken verkocht.