Christophe Deborsu: “Het enige verschil tussen Vlamingen en Walen is dat wij elkaar meer kussen, ook mannen. Maar dat zal door dit virus misschien veranderen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Christophe Deborsu: “Het enige verschil tussen Vlamingen en Walen is dat wij elkaar meer kussen, ook mannen. Maar dat zal door dit virus misschien veranderen.” © Kevin Faingnaert

Journalist Christophe Deborsu: “Ik mis mijn vrouw en kinderen enorm”

Als er een staycationzomer zit aan te komen, is Christophe Deborsu (55) de man die je hebben moet. Onze troetelwaal is namelijk gespecialiseerd in de onderschatte schoonheid van België. Met Le Petit Deborsu schreef hij zelfs een snedige reisgids over zijn eigen stad, Namen. “Ik moet mijn vrouw en kinderen al zeven weken missen, maar mijn wandelingen naar de Citadel maken veel goed.”

14 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    4 jaar geleden
    Christoph Janssen. Dat van die 10 maanden in onderwijs is iets van 60j geleden toen kinderen id zomer op boerderij moesten werken en al heeel lang niet meer geldig. Het loon in onderwijs is een zeer goed loon. Het is doorbetaald worden in verlof.
  • Benny Van Damme

    4 jaar geleden
    Bedankt Katia, Willy en Raf om te bevestigen wat ik ook opgemerkt had.
  • Katia Blancmont

    4 jaar geleden
    Verdedigt steevast links en Wallonië, vooral in Terzake en de Afspraak altijd zeer welkom. Dat zegt alles.
  • Willy Niclaes

    4 jaar geleden
    De man met 2 gezichten in Vlaamse media de sympathieke Waal uithangen . In zijn programma op het Waalse RTL draagt hij de boodschap uit van Magnette en is de man die alle debatten zodanig organiseert dat de Vlamingen en dan zeker de rechtse partijen er slecht uitkomen , in feite een sympathieke Vlamingbasher
  • Norbert Corten

    4 jaar geleden
    Ik vind zijn presentatie van c'est pas tous les jours dimanche op RTL veel beter en to the point dan onze zevende dag waar ze twee man en of vrouw nodig hebben om politici te interviewen. En ook de debatten zijn daar pittiger. Een Waal die perfect tweetalig is wat van veel ministers en ook Vlaamse politici niet kan gezegd worden.