CD&V-voorzitter Joachim Coens.
Volledig scherm
CD&V-voorzitter Joachim Coens. © EPA

Ook CD&V twijfelt aan verlenging volmachten regering-Wilmès

Ook voor CD&V is de verlenging van de volmachten geen zekerheid. “Als in juni blijkt dat ze niet meer nodig zijn, moeten ze ook niet verlengd worden”, zegt voorzitter Joachim Coens. Opvallend: CD&V zit momenteel in die minderheidsregering. Eerder zagen ook sp.a, N-VA, Groen-Ecolo en de PS geen reden meer om de volmachtenregeling van de regering-Wilmès te verlengen. 

464 reacties

  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    Eens de film bekijken van de ecologist  Michael Moore, Planet of the Humans, toont aan dat zonnepanelen, windmolens, elektrische wagens allemaal puur bedrog zijn en zeker niet milieuvriendelijker zijn, puur winstbejag, puur bedrog en dit wordt dan gesubsidieerd met belastinggeld, ons geld. Er wordt ook aangetoond dat Musk beweert dat zijn giga factory zijn eigen stroom maakt, maar het bewijs is er dat hij gewoon aftapt van het net zoals iedereen.
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Chris Devlaeminck, hoe kordaat is BDW die u zo bejubeld? Was hij dat toen hij beweerde de socialisten nooit meer te willen zijn in antwerpen? Egoïsme troef als men voorstander is van verhoging van de pensioenleeftijd maar zelf al vele jaren (als spookparlementariër) gratis op kap van de bevolking leeft. Hoe moedig ben je als je dus de verantwoordelijkheid niet neemt maar wel het loon?
  • Eddy DESMET

    4 jaar geleden
    Liefst geen herverkiezingen want dan dreigen we nazi's te moeten aanvaarden ...
  • Chantal Van Oostenrijk

    4 jaar geleden
    Hallo groen? Crisisbijdrage? We zitten nu nog anno 2020 te betalen aan de crisisbijdrage van de jaren 80 na de oliecrisis. Ik heb ze gans mijn loopbaan van mijn loonbrief zien gaan en zelfs nu nog van mijn pensioen. Zijn jullie weer het water aan het uitvinden. Vereenvoudig jullie beslissingsstructuren en ministerposten en denk niet meteen aan belasting. We zullen al genoeg bloeden na het opstarten van de economie
  • Lucien Vekens

    4 jaar geleden
    Gouverner, c'est prévoir. Maar dat is in dit land - alweer - meer van toepassing is op politieke strategische spelletjes, dan op een gedegen beleid dat de werkende bevolking dient terug te krijgen voor het torenhoog overheidsbeslag.