photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Waarom het contract van 103 miljoen tussen Eleven en Pro League nog niet officieel is afgerond

Belgisch voetbalHet mailverkeer ­tussen Belgische clubleiders piekte gisteren. Lichte paniek – de finale handtekening op het voetbalcontract blijkt nog niet op papier te staan. Maar alle partijen zweren: de 103 ­miljoen per jaar van Eleven Sports komt niet in het gedrang.

5 reacties

  • dirk van den broecke

    4 jaar geleden
    Lijkt me maar logisch dat dit her onderhandelt wordt ze zijn ook geen bank en moeten de clubs zeker niet redden
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Kevin Vermeir, ik heb hier nadat de Corona crisis pas één week was uitgebroken al veel zelfstandigen horen janken dat ze al bijna zonder geld zaten. Hoe solvabel, ondanks hun dikke Mercedes, waren die dan ?
  • Meert Dominique

    4 jaar geleden
    Puntjes en komma's, ik denk eerder dat Eleven een coronaclausule wil bijvoegen in de stijl van geen voetbal, geen betaling wat de reden ook is. Zo kunnen ze de huidige problemen van Telenet, Proximus en VOO vermijden.
  • Kevin Vermeirssen

    4 jaar geleden
    Misschien moeten alle clubs over heel de wereld de uitgaven eens onder de loep nemen en zeker die spelerslonen. Als men na een maand al bankroet dreigt te gaan heeft men een insolvabel bedrijf zonder liquiditeit . Alle profclubs zijn dus zombiebedrijven die enkel door belastinggeld en zwart geld overeind gehouden worden.
  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    Vandaag gaan alle clubs reeds een deel terugbetalen van huidige syzoen, en nieuwe competitie komt er niet met publiek! Dus ook geen centen!