AFP
Volledig scherm
© AFP

Crisiscentrum schept klaarheid over mondmaskers: “Mag gerust katoen zijn”

De doeltreffendheid van mondmaskers in katoen, wol en zijde werd de afgelopen dagen in vraag gesteld, maar volgens viroloog Steven Van Gucht is dat niet nodig. Katoen is een geschikte stof, verzekerde de expert op de dagelijkse persconferentie van het Nationaal Crisiscentrum.

106 reacties

  • Rik Bogaert

    4 jaar geleden
    Nu ze nogmaals alweer geen vinden, mag katoen opeens!
  • chris willems

    4 jaar geleden
    Een heel mooi initiatief maar wat als je niet zo handig bent wat moet je dan doen,kan iemand mij daar een antwoord op geven
  • Fonny Labie

    4 jaar geleden
    als ik er moet dragen gebruik ik gewoon wat de roverheid me gratis bezorgd, anders niks
  • Martin Soetaert

    4 jaar geleden
    Nu, opeens de mensen wel verplichten een mondmasker te dragen ?? Voor de crisis beweerden onze "slimmen " we hebben alles voorzien en onder controle , ... wat een extreme grote leugen bleek , dan ... miljoenen euro belastingsgeld verkwist aan die misaankopen en nu beweren : mondmaskers helpen en beschermen je toch .... Hou dit letterlijk in jullie gedachten bij de 1e verkiezingen.
  • Pieter Verhulst

    4 jaar geleden
    Ik heb nog een voorraadje waar ik en mijn gezin 3 a 4 maand mee doorkomen als we alle dagen een dragen. In januari gekocht aan 25 euro voor 50 stuks. Ik doe altijd het omgekeerde van onze overheid zegt. En denk zelf beetje na. Altijd gewonnen.