© Politiezone Antwerpen

Dertiger opgepakt omdat hij drugs zou hebben verkocht vanuit woning nabij Bosuilstadion

In de buurt van het Bosuilstadion in Deurne is een man opgepakt die drugs zou hebben verkocht vanuit zijn woning. Dat zegt de Antwerpse politie in een persbericht. Bij een huiszoeking werd bijna 12.000 euro cash geld gevonden, net als cocaïne en cannabis.

dvd

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Oost werd ervan op de hoogte gebracht dat een man mogelijk drugs zou verkopen vanuit een pand in de buurt van een café aan de Bosuil. De verdachte die in beeld kwam, is geen onbekende voor de politie. “Hij was namelijk ook lid van de harde kern van een supportersclub”, aldus de politie.

Vrijdag volgde een gerichte actie en al snel betrapte de politie een eerste afnemer. Even later kon ook de verdachte zelf gevat worden. “Het WOT voerde een huiszoeking uit in aanwezigheid van een drugshond”, klinkt het. “Daarbij vonden de inspecteurs bijna 12.000 euro cash geld, cocaïne en enkele gebruikershoeveelheden cannabis.”

De politie trof naar eigen zeggen ook vijf mobiele telefoons aan, verpakkingsmateriaal en een precisieweegschaal. De man van 34 jaar werd gearresteerd, voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER