Viroloog Steven Van Gucht.
Volledig scherm
Viroloog Steven Van Gucht. © Photo News

Steven Van Gucht: “Nog altijd positieve evolutie in de cijfers, als ze verder dalen zullen we maatregelen kunnen versoepelen”

De coronacijfers gaan nog altijd de goede kant op. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht gezegd tijdens de dagelijkse briefing van de overheid rond het virus. De positieve evolutie is goed nieuws voor een mogelijke versoepeling van de maatregelen.

28 reacties

  • Danny janssens

    4 jaar geleden
    Nog altijd meer opnames dan genezen patiënten, zolang dat niet wijzigt is een versoepeling niet verantwoord. Zeker aangezien het probleem van de rusthuizen allerminst is opgelost
  • van roy jozef

    4 jaar geleden
    Als ik zie wat er hier allemaal passeert elke dag in mijn dorp de ganse dag en dagen is er van corona nog nooit gehoord. Nog nooit één keer controle gezien.
  • Erwin Fiers

    4 jaar geleden
    Wablief?Iedereen kan sterven van corona.Eerst zero ziekenhuisopnames.Besmettingen ook zero.Dan een overgangsperiode die eindigt eind september.En pas dan versoepelen.En als er tegen dan geen resultaten zijn de regering Wilmès 2 geen volmachten meer geven.Maar we zijn nog twee maanden verwijderd van 27 juni.Ik heb geen vertrouwen in deze regering.
  • Danny Vermeiren

    4 jaar geleden
    Jan De Greef: zo is dat.
  • leen hanssens

    4 jaar geleden
    Hopelijk zijn de cijfers niet gemanipuleerd!