Het individu wordt behandeld in het Marie Curie-ziekenhuis in Lodelinsart (Charleroi). Inzet: op Facebook circuleren video's van de gevaarlijke uitdaging.
Volledig scherm
Het individu wordt behandeld in het Marie Curie-ziekenhuis in Lodelinsart (Charleroi). Inzet: op Facebook circuleren video's van de gevaarlijke uitdaging. © Photo_News - Facebook

Persoon in coma na gevaarlijke alcohol-internetchallenge

Een gevaarlijke facebookchallenge is voor een persoon uit de buurt van Charleroi helemaal fout gelopen. Wie de uitdaging aangaat moet vier glazen alcohol in één teug opdrinken. Het individu is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en verkeert momenteel in coma, melden de kranten van SudPresse.

5 reacties

  • Tony Pauwels

    4 jaar geleden
    De sukkels die daar allemaal menen te moeten aan deelnemen hebben waarschijnlijk ook niet vooraan in de rij gestaan toen de intelligentie werd uitgedeeld.
  • Jonas Overlaet-Michiels

    4 jaar geleden
    Rode wodka shotjes = appeljenever van sterkte(20%). Pisang is duidelijk aangelengd met fruitsap dus nog zwakker. Als dat al een uitdaging is... Maar de 1,5l sterke drank van 30% moet je serieus zot voor zijn... Kan je zelfs van doodvallen...
  • Marleen De Laender

    4 jaar geleden
    Hopelijk kan "het individu" ? .. het nog navertellen !
  • Dirk Van Den Bossche

    4 jaar geleden
    En dan neemt die een plaats in bestemd voor coronapatienten? Niet verantwoord!
  • Lisette Nelissen

    4 jaar geleden
    Ik heb Waalse vrienden en word momenteel overstelpt door berichten van mensen die de uitdaging opnemen. Ik heb hen al gezegd dat de Vlamingen dat comazuipen noemen.