Maatje Benassi is reserviste voor het Amerikaanse leger.
Volledig scherm
Maatje Benassi is reserviste voor het Amerikaanse leger. © Shutterstock

Amerikaanse vrouw slachtoffer van pesterijen nadat samenzweringstheorie beweert dat ze virus naar China bracht

Maatje Benassi, een reserviste bij het Amerikaanse leger, staat ongewild centraal in een samenzweringstheorie die beweert dat zij aan de basis ligt van de Covid-19-pandemie. De getrouwde moeder van twee kinderen wordt er zonder enig bewijs van beschuldigd het virus naar China te hebben gebracht.

9 reacties

  • Cho Lee

    4 jaar geleden
    @soraja saluyts nee tuurlijk , de westerse wereld mag een land zomaar beledigen zonder bewijzen te hebben en China mag absoluut niet de wedsterse wereld op zijn vingers tikken. VS mag hele wereld in brand steken , China mag geen lamp aansteken.
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Ach, de Amerikanen en hun complottheorieën, je kan er boeken over schrijven. En lezen trouwens. Hoe onwaarschijnlijker, hoe liever. En echt niemand is geïntereseerd in de bron - die verzinnen we lekker zelf, keihandig, geen mens die het te weten komt - of laat zich van de wijs brengen door stapels tegenargumenten. Research resmearch.
  • lucien lemahieu

    4 jaar geleden
    is misschien waar. onderdeel van de handelsoorlog tussen de VS en China, maar uit de hand gelopen..
  • Soraja Salluyts

    4 jaar geleden
    Gezellig iemand de schuld geven en uit kafferen als men logisch nog kan denken is het virus begonnen in China zelf door vleerhonden groter soort dan vleermuis men moet deze mevrouw niet valselijk beschuldigen.
  • jaap geelhoed

    4 jaar geleden
    George Webb heeft afgelopen jaren heel veel informatie boven de tafel gekregen, altijd na zeer uitgebreid research. Misschien is het goed dat de lezers eerst zelf eens gaan kijken naar zijn youtube kanaal, alvorens te oordelen.