Twee Kempense topproducten bij elkaar. © rr

IJsboerke deelt de pot met Hoogstraatse aardbeien

De Tielense ijsroomfabrikant IJsboerke lanceert een nieuwe combinatie van zijn eigen lekkernij met een bekende naam. Nu vind je in de winkel - of krijg je aan huis - aardbeienroomijs. De aardbeien komen vanzelfsprekend uit Hoogstraten.

pkk

In uw kot blijven wordt iets makkelijker om te dragen wanneer u in de diepvriezer wat lekkers hebt liggen. Het Tielense IJsboerke brengt daarom in de reeks ‘500 ml. Belgian Originals’ een nieuwe smaakvolle combinatie met Hoogstraatse ‘strawberries’.

Jef Segers, commercieel manager voor de Benelux: “Twee Kempense merken die samengaan in een kwaliteitsvol product, dat is een garantie voor succes. Roomijs uit Tielen, in combinatie met de bekende Hoogstraatse aardbeien, ligt vanaf nu in de supermarkten naar de klanten te lonken. Wil u het thuis geleverd, dan bestelt u gewoon via internet en wordt het nodige naar de voordeur gebracht.”

De nieuwe ijsroom-attractie heeft een erg natuurlijke smaak door de hoge concentratie aardbeienpuree. De echte stukjes aardbei zorgen voor een onvergetelijke smaak, laat Jef nog weten.

www.ijsboerkeaanhuis.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Blikvangers Kempen