AFP
Volledig scherm
© AFP

NMBS gaat mondmaskers verkopen via automaten in tachtig stations

De NMBS zal stoffen mondmaskers en alcoholgel verkopen aan passagiers in tachtig stations over het hele land, nu volgende week de eerste fase van start gaat van het afbouwplan van de coronamaatregelen. Dat bericht de krant La Libre Belgique.

24 reacties

  • Marijke Boulet

    4 jaar geleden
    Als ik dat hier zo lees zijn de Belgen blijkbaar allemaal armoedzaaiers , er staat nochtans 300 miljard Euro op Belgische spaarboekjes maar toch is 80% van de belgen aan het zeuren als ze 2 eur moeten betalen voor een masker .
  • Denis Heynderickx

    4 jaar geleden
    Beste heer Weckseler, De NMBS verdient er niets aan. Het de automatenbeheerder Selecta die bij de NMBS een concessie heeft om automaten in de stations plaatsen (maar ook bij de metrostations) die eraan zal verdienen ! De NMBS beperkt zich tot haar core business, zijnde u en andere reizigers op bestemming brengen. U kunt ook een mondmasker kopen vanaf maandag bij Colruyt aan 1 euro per stuk.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Als ge ze niet wilt kopen in het station koop ze dan elders hé. Ge moet u niet verplicht voelen om te kopen aan de NMBS. En alles gratis ? De tijd van Stevaert is voorbij hoor. En het is maar de zon die gratis opkomt.
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Gino Denil heeft gelijk. De mutualiteiten zouden voor al hun betalende leden wel een mondmasker mogen aanbieden. Gratis uiteraard.
  • Marc Huyghebaert

    4 jaar geleden
    Iedereen verkoopt of levert maskers, maar onze regering raakt er niet aan??