Jan Spooren.
Volledig scherm
Jan Spooren. © BELGA

N-VA wil overuren minder belasten

N-VA pleit ervoor om tot 360 overuren per jaar aan een fiscaal gunstiger tarief mogelijk te maken. Dat heeft N-VA-Kamerlid Jan Spooren gezegd in ‘De Ochtend’ op Radio 1. De voorgestelde regeling richt zich naar alle bedrijven en instellingen die aan de slag zijn gebleven of straks weer aan de slag gaan. 

23 reacties

  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    De fiscale inkomsten zijn gekelderd en de N-VA wil bedrijven nog extra fiscale voordelen geven. En wie gaat de gederfde inkomsten later moeten ophoesten. De werkende en niet werkende burger met taksen en indirecte belastingen.
  • Eddy Van Dam

    4 jaar geleden
    oei en met hoeveel ministers moeten ze dit gaan beslissen ? Welke regering ? Wie gaat de rekening corona betalen ? Probeer eerst eens de rekeningen te maken van het virus .Denk dat er niet veel gaat overblijven om zulke dingen te doen. Van samenwerken hebben sommige nog altijd niet gehoord op politiek vlak en ze zijn nog altijd met veel te veel.
  • An Peeters

    4 jaar geleden
    Akkoord. Het meest correcte zou zijn om de fiscale achterpoortjes voor bedrijven te sluiten en de belastingsparadijzen te sluiten, maar das een sprookje. Want de echte machthebbers (EU en grooteste wereldbedrijven) gaan niet in hun eigen portemonnee snijden. Dat zijn de echte machthebbers, niet een Belgische regering !
  • René Verhoeven

    4 jaar geleden
    Goed idee van Vlaams Belang in oorsprong, wie extra werkt moet extra beloond worden ipv gestraft, wie profiteert moet aangespoord worden om ook te werken! Enkel sociale zekerheid voor ziekte en ongevallen, want dat kan iedereen overkomen! Wie gezond is moet voor zichzelf kunnen zorgen en niet rekenen op een ander!
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Hop NVA is er weer ,Grondwettelijk Hof heeft net het onbelast bijverdienen verwor-pen wegens discriminerend (wie de klacht ingediend heeft moet niet gemeld)gaan we toch met dit foefje proberen.Stop toch maar met zo'n constructie's ,als iedere Belg zijn belastingen betaald zoals moet is het voor de lagere klasse zoveel te makkelijker maar steeds vinden ze regels nu net voor diegene die dikste loon hebben.Regeer voor alle Belgen en niet voor uitsluitend NVA aanhang zou ik zeggen.