Tom Van Grieken.
Volledig scherm
Tom Van Grieken. © BELGA

Vlaams Belang pleit voor coronapremie en onbelaste overuren voor zorgpersoneel

In zijn 1 meiboodschap pleit Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken voor een coronapremie voor wie is blijven werken. Hij wil ook dat de belastingvrije som opgetrokken wordt tot het niveau van het leefloon en dat overuren in de zorg niet belast worden. Dat zei Van Grieken in ‘De Ochtend’ op Radio 1.

15 reacties

  • Eric Grosemans

    4 jaar geleden
    Nog ene die sinterklaas wil spelen met geld van iemand anders.
  • Jeroen Beckers

    4 jaar geleden
    Van Grieken is weer maar eens z'n rekening vergeten te maken. De sociale zekerheid afschermen voor niet EU-burgers brengt maar een fractie op van het geld dat hij wil uitgeven. Van aan de zijlijn goochelen met grote getallen is niet moeilijk natuurlijk. Wat een geluk dat ze niet in de regering zitten. Met al die onbekwame, zure figuren in z'n partij zou het nog erger geweest zijn dan het nu al is.
  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Voorstel dat meer dan op zijn plaats is.
  • Marc Van der Vloedt

    4 jaar geleden
    Hopelijk voor ECHT verzorgend personeel en niet deze met een verzorgingsvennootschap, budgetbeheerders en managementvergaderingen voor en over verzorgend personeel.
  • Andté Herbots

    4 jaar geleden
    Dat is wel heel gemakkelijk om dat voor te stellen wetende dat het VB het nooit moet betalen omdat ze toch nooit in een regering komen.