Elon Musk.
Volledig scherm
Elon Musk. © AFP

Elon Musk noemt lockdown “fascistisch”

De excentrieke miljardair Elon Musk (48) heeft een conference call over de nochtans uitstekende kwartaalcijfers van Tesla aangegrepen om eens flink zijn gedacht te zeggen over de coronamaatregelen in de VS. “Dit is fascistisch”, fulmineerde hij. Het is niet de eerste keer dat Musk bewust wil choqueren.

6 reacties

  • Gunter Verleyen

    4 jaar geleden
    Hij verdedigd hier geen zogenaamde grondwettelijke rechten maar hij wil de dollars zien binnenrollen, om mensen heeft hij geen zier
  • George Verbeek

    4 jaar geleden
    Puur uit eigenbelang gesproken. Het ultieme bewijs dat hij zijn bankrekening belangrijker vind dan de levens van anderen.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    E. Musk zou misschien voor zijn persoonlijke veiligheid beter in zijn satellietentrein rond de aarde toeren tot dat deze pandemie over is.
  • Carl Op de Beeck

    4 jaar geleden
    Inderdaad, iedereen moet de vrijheid hebben om te sterven aan corona. Who cares? Alleen: door zo te handelen breng je het leven van anderen in gevaar zn jouw vrijheid eindigt waar die van een ander in het gedrang komt.
  • Thiery Vansweevelt

    4 jaar geleden
    En zo blijkt nog maar eens waar de meeste zakenmensen voor staan. De vrijheid voor de burger om hun bankrekening te vullen.