Etienne Wils, superfan van Anderlecht.
Volledig scherm
Etienne Wils, superfan van Anderlecht. © Joel Hoylaerts/Photo News

Superfan wou aanvankelijk 20 miljoen inzamelen voor Anderlecht, maar collecte valt tot dusver fórs tegen: “Ik maak me geen zorgen, de actie begint morgen pas écht”

AnderlechtHoe zou het nog zijn met het steunfonds van Etienne Wils (69)? De Anderlecht-superfan opende drie weken geleden een rekening waarop geld kan gestort worden ten voordele van zijn geliefde paars-wit. Aanvankelijk ging hij voor 20 miljoen euro, een doel dat hij vervolgens bijstelde naar één miljoen euro. “De opbrengst moet gaan naar de jeugd. En ik wil de supporters meer betrekken bij de club”, vertelde de Limburger. Maar tot dusver is de collecte nog geen succes. “Naast de 1.000 euro die ikzelf stortte, droegen nog twee mensen bij. In totaal staat het bedrag op 1.300 euro, máár de actie begint morgen pas écht.” 

50 reacties

  • Mie Van Gestel

    4 jaar geleden
    @karina vanderlinden,leuke reactie,ik denk ook hetzelfde.Zo'n weldoeners zijn er niet veel op de wereld.
  • Frank Joos

    4 jaar geleden
    Wie geeft nu geld aan een voetbalclub, waar ze er mee smijten zoveel als ze kunnen. Hadden maar potje moeten aanleggen i.p.v. het te verkwisten.
  • gie vanheers

    4 jaar geleden
    En jaarlijks geeft Anderlecht miljoenen euro's uit aan managers voor de aankoop van spelers die niets kunnen. Dat ze daar eens iets aan doen.
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Die voetballers verdienen al meer dan genoeg. Dat dan nog durven vragen van een supporter.. ver er over. 1200 per maand versus 120000 per maand. Halloooo..
  • Karel Van Beeck

    4 jaar geleden
    Jan met de pet moet steunen en zijn belasting betalen terwijl de heren voetballers amper belasting betalen op hun te hoog loon.