© BVDL

Woonzorgcentrum Lindelo zet alle medewerkers in de bloemetjes

Het woonzorgcentrum Lindelo in Lille zet alle 188 personeelsleden letterlijk in de bloemetjes. De raad van bestuur van het rustoord bedankte alle medewerkers met een welverdiende ruiker nadat ze werden getest op Covid-19.

BVDL

Alle 126 bewoners en 188 personeelsleden van het woonzorgcentrum Lindelo in Lille werden donderdag getest op het coronavirus. De raad van bestuur van Lindelo greep deze dag aan om alle medewerkers letterlijk in de bloemetjes te zetten.

“De lokale bloemenhandelaar Amaryllis levert in totaal 200 boeketten af in de inkomhal van ons woonzorgcentrum. Elke medewerker kan na de Covid-testing deze attentie in ontvangst nemen”, zegt Kris Breugelmans, directeur van Lindelo. “Dat is een mooi gebaar vanwege het bestuur voor de dagelijkse, warmmenselijke inzet van onze medewerkers. Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden blijven zij volhouden en onze bewoners verzorgen, begeleiden en hen een zinvolle dagbesteding aanbieden.”

In Lindelo zijn de voorbije weken drie personen gestorven aan het coronavirus. Twintig besmette personen verblijven op een aparte afdeling.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER