Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Experts waarschuwen: “Motivatie bij Vlamingen om regels te volgen slinkt week na week”

De motivatie om nog keurig in ons kot te blijven, slinkt sneller dan ooit. Nog maar de helft van de bevolking staat pal achter de maatregelen van de regering. En dat is verontrustend. “De kans is reëel dat de slinger straks helemáál doorslaat”, waarschuwen experten.

80 reacties

  • kris vdnees

    4 jaar geleden
    Haha deze ochtend als single alleen gaan wandelen, mijn vrienden wonen op 20 km of verder dus ik mag niet verplaatsen. Maar de wielertoeristen deze ochtend in groepjes van 4 en zelfs 7 roepen dat he van fietspad/voetpad moet. Controle en boetes aub !
  • Dana Manevska

    4 jaar geleden
    Er zijn geen mondmaskers maar ze gaan wel boetes geven op het openbaar vervoer!! In de ons omringende buurlanden worden ze uitgedeeld of te verkrijgen maar bij ons krijgen we boetes van 250 euro! Gedegouteerd word je ervan!
  • Patrick Van Lersberghe

    4 jaar geleden
    Wat wil je? De kakofonie vanuit de politieke wereld is oorverdovend. Maatregelen rond de opening van scholen worden aangekondigd voor dat men de praktische haalbaarheid bestudeerd heeft. Politici die openlijk de maatregelen bekritiseren of afzwakken. Wat wil je?
  • Luc Pillen

    4 jaar geleden
    We leven in een land met ongelofelijk veel experten. Ik kan het weten. Ik ben expert.
  • Miguel N. Noridine

    4 jaar geleden
    Als ik zie hoe weinig dit maatregelen gecontroleerd en opgevolgd worden, dan doe ik mijn eigen ding wel. Op een bepaald moment krijg je het gevoel dat je het letterlijk beter weet dan die zakkenvullers in Brussel daar.