Vorig jaar zaten de terrasjes en restaurants in de oude stad van Ibiza nog afgeladen vol.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar zaten de terrasjes en restaurants in de oude stad van Ibiza nog afgeladen vol. © Hollandse Hoogte

Waar kunnen we misschien toch op reis deze zomer? Check hier de mogelijkheden per land

Kan Europa deze zomer nog toeristen verwelkomen? Dat is de vraag nu vele landen voorzichtig hun coronamaatregelen versoepelen. De reisbranche heeft er nog lang geen antwoord op, maar diverse landen nemen toch al een voorschot op een Europees plan.

73 reacties

  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Als je hier in op vakantie wilt gaan aan de Belgische kust , dan moet ge ook veel geluk hebben met het mooie weer natuurlijk . En dat is niet het geval in Spanje , daar kun je 10 keer op vakantie gaan met steeds prachtig en mooi weer .
  • Devos Alex

    4 jaar geleden
    Weet je dat het ook mooi is langs de leie met de fiets enkel nog een terasje en het is heel goed
  • Geert De Pauw

    4 jaar geleden
    @Jurgen De Graef, een vliegtuig is inderdaad veel onveiliger door de luchtcirculatie
  • mario penne

    4 jaar geleden
    Carpe Diem! Leef vandaag en niet morgen...naar het buitenland graag ja...en niet zoals sardines op een hoop aan de Belgische kust! Heb zelf op intensieve gelegen dus...wat vandaag nog is kan morgen niet meer zijn
  • Patrick Wallaert

    4 jaar geleden
    Wat een paniekzaaiers hier weer . Alle economieën moeten binnenkort weer worden opgestart ook de toeristische sector die één van de grootste ter wereld is . vele landen leven van het toerisme . Dus waarom zou het niet kunnen rekening houdend met de te nemen maatregelen , zeer zeker . Overal is men bezig maatregelen te nemen dus dat kan voor de reissector ook . Niet gevaarlijker dan hier te blijven en naar de winkel te gaan . Als ik mag en kan ben ik weg zeker weten ( Veilig )