Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Inlichtingendiensten VS: “Coronavirus niet door mens gemaakt of genetisch gewijzigd, mogelijk wel resultaat van ongeluk in Chinees lab”

Het overkoepelende agentschap van Amerikaanse inlichtingendiensten heeft voor het eerst officieel gezegd dat zijn diensten geen geloof hechten aan de samenzweringstheorie dat het nieuwe coronavirus door de mens gemaakt of genetisch gemodificeerd werd in China. Het zegt wel dat er een onderzoek loopt naar hoe het virus is ontstaan en daarbij wordt ook bekeken of het niet het gevolg was van een ongeluk in een lab in Wuhan.

10 reacties

  • Christ Bossuyt

    4 jaar geleden
    Beste, Welke ook de reden mag zijn, nu moet er gekeken worden om herhaling te voorkomen temeer er nu reeds een 2de golf is aan te komen. Verder stel ik mij de vraag hoe het komt dat het zo stil is op het vlak van EU, Waar is of wat doet onze nieuwe voorzitter Charles Michel inde Europese Raad. Zielig om te zien hoe stuntelig de EU aan de zijlijn staat ipv uniforme voorzorgsmaatregelen te nemen tav alle Europese lidstaten. Vraag niet pleiten voor BELXIT ?
  • Jan Van Dijck

    4 jaar geleden
    Dat geloof ik precies ook , want daar hebben ze veel verzwegen en nog steeds !
  • Herman Content

    4 jaar geleden
    De Chileense oogarts die in een gesloten groep het nieuws bekend maakte dat er een nieuw en gevaarlijk virus was uitgebroken werd éérst niet eens geloofd de arme man werd zelfs door de Politie opgepakt en is daar later zelfs aan overleden. En China heeft er alles aan gedaan om dit dekseltje op het pot dicht te houden. Als China hem meteen zou geloofd er snel gehandeld had. Dat was erger over komen , ik ben zeer voorzichtig en geloof niet alles zomaar wat er beweerd word ?
  • Joske Zeeuw

    4 jaar geleden
    Er waren drie logische mogelijkheden. Eentje valt dus af, blijft er maar eentje over. En ja ik kan tot drie tellen.
  • raf janssens

    4 jaar geleden
    De strategische terugtocht van de VS is begonnen nu blijkt dat hun complottheorie niet werkt.