Wordt dit het nieuwe beeld in de luchthavens, eens we  opnieuw internationaal mogen reizen?
Volledig scherm
PREMIUM
Wordt dit het nieuwe beeld in de luchthavens, eens we opnieuw internationaal mogen reizen? © AFP

Wordt vliegen duurder en hoe kunnen we deze zomer op reis? Alle vragen beantwoord

“De Europese reisbeperkingen moeten zo snel mogelijk opgeheven worden”, stelt Vera Jourova, vice-voorzitster van de Europese Commissie. Die bekeek woensdag hoe het doodbloedende toerisme opnieuw op gang getrokken kan worden. Ideeën als reiscorridors tussen twee specifieke landen en Covid-19-paspoorten, waarmee toeristen kunnen bewijzen ‘virusvrij’ te zijn, passeerden de revue. Hoe realistisch zijn de voorstellen?  Alle vragen beantwoord.

91 reacties

  • Guido Swerts

    4 jaar geleden
    Vliegen moet onbetaalbaar worden,is beter voor het milieu en tegen verspreiding van virussen.
  • Nalani Tavernier

    4 jaar geleden
    Iedereen die werkt mag genieten van leven ook en ja daar horen 2 weken vakantie bij in een heel jaar bij deze zouden betaalbaar moeten zijn wie niet op reis gaat ook goed wie meer gaat betaald meer ook. Dat zou goed zijn. De wereld is zo mooi maar je zou die niet mogen zien?
  • Albert Viane

    4 jaar geleden
    Vliegen mag absoluut niet duurder worden, het mag niet beperkt worden tot de elite grootverdieners of tot regeringsleiders. Het gewone werkvolk moet ook nog altijd vrij zijn om met het vliegtuig te kunnen reizen en zo van zijn zuurverdiende vakantie in het buitenland te gaan genieten!
  • Veerle De cock

    4 jaar geleden
    Opstarten en graag .zodat het geen bloedbad wordt voor de sektor .wil terug kunnen reizen en nog genieten van de rest van mijn leven !! Zal elk jaar wel een virus zijn en ja de ene al erger dan de andere en gaan we dat veranderen met alles op slot te doen ,denk van niet
  • Serge Stevens

    4 jaar geleden
    Als ze aan social distance van 1,5 meter moeten doen op de vlieger zal vliegen normaal gezien 3 tot 4 X duurder worden in economie class ..als je ziet hoe je voor het corona tijdperk deze klasse moest vliegen was je eigenlijk beter af in een beestenwagen ..