Willy en z'n vrouw Cindy met zoon Luka en dochter Luna.
Volledig scherm
PREMIUM
Willy en z'n vrouw Cindy met zoon Luka en dochter Luna. © Kristof Ghyselinck

BV-ouders wachten met gemengde gevoelens einde van lockdown af: “Ik zal m’n kinderen met een bang hartje weer naar school zien gaan”

ShowbizzNu corona de scholen nog minstens tot 15 mei gesloten houdt, zitten veel ouders met de handen in het haar. Wat met overactieve kleuters of leerstof waar de gemiddelde volwassene weinig van snapt? Of als je geen tijd hebt om je kind deftig te begeleiden? Dag Allemaal vroeg aan BV-ouders hoe zij de preteaching aanpakken. En of ze zich zorgen maken over de gezondheid van hun kinderen, als de schoolpoorten straks weer openzwaaien.

4 reacties

  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    Nu de Willy zich elke dag verveelt , kan hij toch zelf les geven aan zijn kinderen ? de wijsheid zelve toch ? want het zal nog tot nieuwjaar duren voor er weer in zalen word opgetreden ?
  • André Van Laethem

    4 jaar geleden
    In Belgie hebben we gezond verstand nodig van de Belgen. Niet enkel van BVs en zeker geen invloed van een Weyts. Evalueer zelf de situatie ol je heen. Daar zal je veel veiliger zijn dan wat anderen vertellen. Vandaag is het dit en morgen is het niet goed en weer iets anders.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    er is leerplicht en geen schoolplicht ... als BV heeft men een voorbeeldfunctie en kan men meer dan wie anders, een mening vooropstellen ook op maatschappelijk vlak :-)
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    wij brengen kinderen niet naar school zolang er geen vaccin is.je laat je kinderen ook niet in een zee springen waaar je niet weet of er haaien zwemmen