© rdr

© rdr

© rdr

© rdr

© rdr

© rdr

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Meer groen in Bocholter straatbeeld

De gemeente voorziet meer groen in het straatbeeld. "Om het straatbeeld op te waarderen, veiliger te maken en Bocholt een beetje groener te kleuren," zegt schepen Eric Van Mierlo.

rdr

Ter hoogte van de Post en de Sint Laurentiuskerk werden gecombineerde maatregelen genomen om de verkeersveiligheid en –doorstroming te verbeteren. Bloembakken en belijning zorgen er nu voor dat foutparkeerders het verkeer niet hinderen en het zicht belemmeren.

Daarnaast plantte de technische dienst op verschillende locatie 's in Bocholt centrum nieuwe groenperken aan. Aan de bushalte t.h.v. de brouwerij werd een groenafscheiding aangelegd en binnenkort komen er fietsrekken voor de busgebruikers. Ook ter hoogte van het gemeentehuis werd een partij klinkers uitgebroken en vervangen door groenaccenten.

Schepen van openbare werken Erik Vanmierlo: "Samen met onze bebloemingsactie, die dit jaar uitgebreid wordt van Bocholt centrum en de fietsersbrug naar Kaulille centrum, zorgen deze groenaccenten voor een vergroening en het gezellig maken van onze dorpscentra. Het zal de sociale contacten stimuleren in een aangename en veilige omgeving."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer