epa
Volledig scherm
PREMIUM
© epa

Onze F1-watcher diept getuigenissen op over Senna, die dag op dag 27 jaar geleden verongelukte: “Toen besefte ik het, nonkel Ayrton komt niet meer thuis”

Formule 1Onze F1-watcher sprokkelde in al die jaren veel getuigenissen over Ayrton Senna. Hij diept de meest markante op. Over Senna. En over die noodlottige dag in Imola.

21 reacties

  • mijntje vermeire

    3 jaar geleden
    Hij is zonder twijfel de aller grootste. Het was altijd spannend om de wedstrijden te zien . Dat is nu voorbij ik kijk niet meer . Senna was voor mij een groot idool en bij zijn overlijden heb ik vele tranen gejaten
  • Koen Vandijck

    3 jaar geleden
    Al wie eraan twijfelt of hij de beste ooit was kent niets van F1 Deze man is DE beste F1 piloot ooit De finesse dat hij had, het gevoel van op de limit te rijden van wat een mindere auto kan heb ik sinds dien nooit meer gezien Deze man zal volraltijd mijn Held blijven
  • Frank Coekaerts

    3 jaar geleden
    Hij was zeker bij de betere, de beste ooit is hij zeker niet, hij was wel samen met iemand als Nigel Mansell bijvoorbeeld de grootste drama Queen en daar hield de massa van zoals hier uitvoerig bewezen. Als je als sportman praat verkoopt als: ik Keek need naar mezelf van boven mn auto tijdens mn Qualy rondje dan ben je aan het acteren voor de massa, maar dat maakt je niet de allerbeste.
  • Ben Teerlinck

    3 jaar geleden
    Vanaf dat Senna er niet meer was, hebben we geen interesse meer voor Formule 1 , Senna was de beste ooit
  • Kris Vos

    3 jaar geleden
    Vroeger keek ik formule 1 sinds hij er niet meer bij is heb ik niet meer gekeken