Broer Kim Kardashian doet bizarre zet op Instagram

Rob Kardashian, de 29-jarige broer van realitysterren Kim en co, heeft alle foto’s van zijn zwangere verloofd Blac Chyna verwijderd op Instagram. Nu gonst het van de geruchten dat de twee na een relatie van een half jaar alweer uit elkaar zijn, maar is dat wel echt het geval?

vwh

Rob Kardashian deed zondagavond een mysterieuze zet op Instagram: hij wiste elk spoor van zijn zwangere verloofde Blac Chyna op Instagram. Vreemd genoeg is de 28-jarige vrouw, die vroeger aan de kost kwam als stripster, alleen spoorloos verdwenen als je via de computer naar Instagram kijkt. Wie het profiel van Rob via een smartphone bekijkt ziet de toekomstige mama, die al een zoon heeft met rapper Tyga, wel nog staan.

Op het profiel van Blac Chyna lijkt er geen vuiltje aan de lucht: zij heeft geen enkel kiekje van zij en Rob gewist. Het is wel al ruim twee weken geleden dat ze een foto postte op haar pagina, wat volgens fans vreemd is omdat ze normaal gezien een bezige bij is op Instagram. Hoewel er geruchten circuleren over een breuk, ontkent een bron in Us Weekly dat de twee elk hun eigen weg gaan. Volgens de anonieme ingewijde maken ze nu gewoon een moeilijke periode mee.

De voorlopig laatste foto van Blac Chyna

“Ze zijn niet uit elkaar, ze hadden gewoon ruzie. Ze praten alweer met elkaar”, zei de insider. Van de reden voor de ruzie is de bron naar eigen zeggen ook goed op de hoogte. “Ze zijn momenteel bezig hun eigen realityreeks aan het filmen en dat legt een zware druk op Rob zijn schouders. Hij was het leven voor de schermen niet meer gewoon en moet er weer aan wennen. Bovendien is Blac Chyna druk bezig met de opnames, uitjes met vriendinnen en al haar andere projecten. Rob voelde zich uitgesloten.”

En de acties op sociale media? Volkomen normaal als je Rob Kardashian heet. “Hij doet altijd zulke dingen als hij emotioneel is”, weet de ingewijde nog. In 2014 miste hij het huwelijk van zus Kim Kardashian en Kanye West. Toen wiste hij alles van zijn pagina om met een schone Instagram-lei te beginnen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer