AFP
Volledig scherm
© AFP

Elon Musk keldert Tesla-beurskoers met reeks bizarre tweets

Elon Musk, topman van de elektrische autobouwer Tesla, heeft met een bericht op Twitter de beurskoers van zijn bedrijf flink omlaag gestuurd. Nadat de miljardair de woorden "Aandelenprijs Tesla is naar mijn mening te hoog" de wereld in had gestuurd, kelderden aandelen van het bedrijf 13 procent op Wall Street.

15 reacties

  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    Een film die gemaakt is door een ecologist, die de waarheid durft onder ogen zien. Triestig om te zien hoe veel van die blinde groenen, met hun mond vol tanden staat bij bepaalde vragen. Het merendeel van gewaardeerde wetenschappers heeft toe dat zonnepanelen, windmolens en ew's de oplossing niet zijn, maar ja sommigen moeten hier van leven, en dan is het moeilijk toe te geven dat het weggegooid belastingsgeld is. Even de recensie lezen van Krispijn Beek over de film Planet of the Humans,
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    In een recente studie toont de Radboud Universiteit nog maar eens aan dat EV in ons land 70% milieuvriendelijker zijn dan brandstofwagens. Ik vertrouw meer op gedegen wetenschappers, dan op een aandachtzoekende filmproducent die zijn film aan de straatstenen niet kwijtraakt en hem dan gratis op Youtube moet gooien om in de aanloop naar de presidentsverkiezingen zoveel mogelijk kiezers een rad voor de ogen te draaien. Big Oil and Clean Coal Trump zal content zijn over propagandist Michael Moore!
  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    Zonnepanelen, windmolens, elektrische wagens allemaal winstbejag en puur bedrog, eens de documentaire Planet of the Humans bekijken, ecologisten moeten gegeneerd toegeven dat het enkel schone schijn is.
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Het zou niet verstandig zijn de keuze van je auto te laten bepalen door een tijdelijke prijsverlaging van de brandstof om de 25 jaar. Ook elektriciteit is nu trouwens spotgoedkoop, maar net als bij fossiele brandstoffen, merkt de consument daar uiteindelijk niet zoveel van. Als geld de bron is, dan kies je elektrisch, de TCO-berekeningen van Fleet leren ons dat EV gemiddeld 150 euro/maand goedkoper zijn dan een vergelijkbare brandstofwagen.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Nog even en de bom ontploft ,dat is wat Musk vertelt ,maar men kan niet zeggen dat je niet verwittigt was.Nu de olie spotgoedkoop is zou heel de droom E rijden een ferme deuk kunnen krijgen(1996) was het ook geval,tenslotte is geld de bron of iets blijft of verdwijnt.