Marc Degryse, Niels Albert, Filip Dewulf, Tom Boonen
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse, Niels Albert, Filip Dewulf, Tom Boonen © HLN

Geen sport, en dus bloedt het hart van onze analisten: “Geef ons iets om naar uit te kijken"

Sport2020 had een topsportjaar moeten worden, maar in ruil kregen we een coronapandemie. Geen EK, geen Spelen en de Tour is ook wankel: het hart bloedt van onze analisten Tom Boonen (39), Marc Degryse (54), Niels Albert (34) en Filip Dewulf (48).

4 reacties

  • Jo Van Echelpoel

    4 jaar geleden
    Koop een voetbal en ga voetballen. Nadien gaat u thuis rusten en kunt u uw prestaties neerpennen of typen, al dan niet de wereld insturen. Zoek een echte job ipv de realiteit voor te kauwen.
  • Guy Moreels

    4 jaar geleden
    Wel een voetbalfan, maar sinds de uitbraak van het Coronavirus heb ik het nog niet gemist. Zou er niets anders bloeden dan hun hart ? Ik heb geen analisten nodig, zeker niet voor voetbal. Jarenlang als secretaris in een club gewerkt (mijn vader 46 jaar). Kan mijn analyses zelf wel maken !
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    de ondraaglijke lichtheid van een zinloos bestaan. wie mist er nu sport we hebben eindelijk tijd om leuke dingen te doen
  • lode wijk

    4 jaar geleden
    Als iedereen nu eens blij zou zijn dat hij of zij kan blijven ademen zonder machines, en niet meer klagen over een hobby, een reis, een cafe bezoek, als je het overleefd kan je dit nog ruim inhalen, als je gestikt bent kun je niets meer ook niet meer klagen.