Bart De Wever in VTM NIEUWS.
Volledig scherm
Bart De Wever in VTM NIEUWS. © VTM NIEUWS

De Wever wil opnieuw met PS aan tafel: “Magnette moet nu de knop omdraaien en inzien dat hij een fatale fout heeft gemaakt”

In een interview met De Zondag en op VTM NIEUWS vanmiddag herhaalde N-VA-voorzitter Bart De Wever dat zijn partij na het aflopen van de volmachten opnieuw met de PS aan tafel wil gaan voor de vorming van een federale regering. "Dat is de enige mogelijkheid voor een regering die krachtig kan besturen in het hele land.” De Wever wil wel enkel spreken over een “groot akkoord” met diepgaande hervormingen. 

475 reacties

  • Eddy DESMET

    4 jaar geleden
    Bart De Wever begint te beseffen dat zijn rol ver uitgespeeld is : iedereen schofferen, vernederen en dan denken dat hij een gesprekspartner zal vinden. Hoe dwaas kan men toch zijn. Bart De Wever exit !
  • Danny janssens

    4 jaar geleden
    Als de wever gesprekken moet beginnen met die partijen die hij nog niet beledigd heeft, zal hij rap rond zijn. Niemand moet bdw en zijn neoliberaal confederalisme nog. Aan een nieuwe debacle zullen in de Vlaamse rusthuizen hebben we zeker geen boodschap.
  • Rudy Steyleman

    4 jaar geleden
    De Wever voelt dat zijn populariteit daalt en wil nu de macht grijpen om na 12 jaar Bankzitten nu de grote staatsman te worden. Maar ik vrees dat het te laat is. Niemand gelooft hem nog. Hij heeft de gewone man te hard uitgeperst. Vlaanderen lust de NV-A niet meer.
  • Aloïs Van Oers

    4 jaar geleden
    Voor de zoveelste keer heeft Bart meer dan gelijk. Zullen in het zuiden nu eindelijk kunnen volgen en toegeven?
  • Peter Nols

    4 jaar geleden
    Het is De Wever en zijn NVA die met man en macht bezig waren op de sociale zekerheid te ontmantelen. Dus de laatste die we momenteel nodig hebben zullen zij toch wel zijn zekers.