Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Beke: "Hopen volgend weekend alle woonzorgcentra getest te hebben”, daarna nieuwe bezoekregeling?

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) hoopt tegen volgend weekend alle woonzorgcentra getest te hebben op Covid-19. Dat zei hij in ‘De Zevende Dag’ op Eén. Het gaat om een belangrijke wegbereider voor een bezoekregeling.

11 reacties

  • gustaaf van bever

    4 jaar geleden
    En wat met ouderen die nog thuis verblijven? Ik ben alleenstaande,bijna 78 , en gelukkig doet mijn zoon 1 x week boodschappen die hij dan aan de deur afzet. Verder verga ik van eenzaamheid . Dokter? Kan ik zelf heen , apotheek idem.. en tot heden nog geen enkel signaal gekregen van sociale diensten etc...
  • jos duriau

    4 jaar geleden
    Hij hoopt het nog maar ,het is weer bla bla.
  • joseph verbeke

    4 jaar geleden
    Daar heb je en mooi voorbeeld van actie nemen als het probleem zich heeft voorgedaan!Gewoon schandalig.4000 doden.Men zou zo stilaan beginnen denken dat het financiele aspect van de pensioenen een rol heeft gespeeld !!
  • hans anders

    4 jaar geleden
    en daarom moete we gerust zijn??
  • Philip Vertommen

    4 jaar geleden
    Veel te laat, hij heeft deze mensen in de steek geladen met veel meer doden tot gevolg dan nodig, brengt dan cijfers uit die veel minder erg zijn dan verwacht, wat niet moeilijk is als ondertussen al meer dan 4000 mensen overleden zijn. Goed bezig die man. Hij kan nog geen aanbestefing juist invullen.