Jan Jambon
Volledig scherm
Jan Jambon © Photo News

Jambon wil onbelaste overuren in de zorg

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) stelt voor om onbelaste overuren toe te laten in de zorg. Daar wil Vlaanderen desnoods voor bijdragen, zei hij in 'De Zevende Dag’ op Eén.

52 reacties

  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    Iedereen wie in de zorg werkt ,loon niet meer belasten dit jaar.Zou al veel beter zijn. (ik werk er niet bij ,voor diegene die commentaar hebben.)
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    De jarenlange besparingen in bejaardenhuizen zijn het gevolg van het beleid van de pretpolitici. Ze hebben de bevolking jarenlang wijsgemaakt dat alles gratis is en gaven zichzelf en hun entourage riante opslag. De pret economie van de schone schijn rijken krijgen meer subsidies dan de zorginstellingen, plezier verkoopt beter. Hoe dikswijls niet de uitspraak de Staat krijgt en ik profiteer goed van mijn centen niets tot ze zelf hulp nodig hebben. Dan staan ze op de eerst rij om te klagen.
  • Jan peeters

    4 jaar geleden
    Luc Van Bogaert, gelijk heb je, Vlaanderen heeft zeker boter op zijn hoofd, de jarenlange besparingen in de zorg hebben zeker gezorgd voor meer doden, NVA heeft de zorg kapot bespaard, dat is nu wel heel duidelijk gebleken......NVA bespaart enkel in de sociale zekerheid bij de zwakke mensen.....
  • Thomas Anderson

    4 jaar geleden
    N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet enkel nog besparingen mogelijk in de sociale zekerheid. Dat zegt hij in een interview met De Tijd. Op de werking van de overheid kan niet meer bespaard worden.De grote goeroe de zijlijn helden!
  • Pat Debal

    4 jaar geleden
    Weet je voor wat dat is om terug weer in de regering mee te zitten meer moet je daar niet achter zoeken .Maar let op van die onbelaste overuren ze beloven altijd veel maar pas op