photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Beslissing rond stopzetten competitie uitgesteld naar 15 mei, dit scenario doet de ronde

Jupiler Pro LeagueHet einde nadert. Niet vandaag, maar op 15 mei komt de Algemene Vergadering van de Pro League virtueel samen. Tegen dan heeft de overheid mogelijk beslist dat een hervatting van het voetbalseizoen voor eind juni uitgesloten is, zijn de licenties uitgedeeld en kan er gestemd worden over het competitieformat.

26 reacties

  • bart alen

    4 jaar geleden
    Hoe kan men nu trainen en/of spelen zonder sociale distancing en zonder mondkapje? Als de voetballers dat mogen, dan moet het voor iedereen gelden. Dan kunnen ze mij ook ni verplichten de regels te volgen. Is anders discriminatie tov gewone man. Dus enige logische beslissing is toch al gekend. Njet voetbal... villa zo simpel is het
  • Marleen Van Den Eeckhoudt

    4 jaar geleden
    Veiligheidsraad is niet gemachtigd om te beslissen dat competitie 2019-2020 stopgezet dient te worden. Zij kunnen alleen beslissen of er gespeeld kan worden, al dan niet met publiek. Theoretisch zou het seizoen 19-20 zelfs in september en oktober 2020 afgewerkt worden alvorens de competitie 20-21 te starten, ware het niet dat er dan problemen zouden zijn met het bepalen van de deelnemers aan Champions en Europa Liga. De Pro Liga zal dus zelf moeten beslissen, hetgeen blijkbaar niet hun sterkste
  • jan boden

    4 jaar geleden
    In de 1ste plaats moeten de diverse overheden en de burgemeester zich uitspreken over de sportwedstrijden, daarna is het aan de Pro League om te beslissen over het al dan niet afwerken van de competitie.
  • johan fransaert

    4 jaar geleden
    zolang er geen afdoend en bewezen vaccin is ga je me niet in een voetbalstadion zien en spelen met leeg stadion kan enkel werken als iedere wedstrijd online kan bekeken worden en waar je dan wedstrijd per wedstrijd kunt intekenen om de wedstrijd van uw keuze te zien wat ik nog niet zo snel zie gebeuren.
  • Ronny Ryckaert

    4 jaar geleden
    Voetballen moeten ze doen, je kan ze ondertussen allemaal testen en wa in quarantaine houden probleem opgelost