Dan toch een kerstmirakel: Hondje dat drie dagen bij overleden baasje had gezeten heeft nieuwe thuis

© rr

Goed nieuws voor Channel, de jack russell die op kerstavond in het asiel belandde nadat ze drie dagen bij haar overleden baasje had gezeten. Sinds gistermiddag heeft ze een nieuwe thuis, bij een 74-jarige vrouw uit Sint-Eloois-Vijve. “Er was heel wat interesse”, zegt Monique Blancke van dierenasiel De Grensstreek in Rekkem.

gsd

"Telefonisch alleen al meldden zich 28 kandidaten. We hebben uiteindelijk voor die vrouw gekozen omdat zij het beste paste bij de thuis die we zochten voor Channel." De dame was amper een maand geleden zelf een hondje verloren. Ze was volgens Monique enorm gelukkig toen ze Channel mocht adopteren. "Ze kwam hier met een vijftal familieleden aan. Nadat ze een wandelingetje hadden gemaakt, zat Channel al in hun armen. De vrouw huilde bijna van geluk.En ik ben ervan overtuigd dat ook Channel met haar gat in de boter is gevallen."

Channel werd zaterdag gevonden in het huis van Guido Debruyne (63) in de Roeselarestraat in Rollegem-Kapelle. De man was wellicht al drie dagen overleden toen de verpleegster hem ontdekte. Hij laat een zoon achter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen