Diagne en het huurhuis dat hij niet wil verlaten.
Volledig scherm
Diagne en het huurhuis dat hij niet wil verlaten. © VTM/HLN

Diagne weigert huurwoning in Knokke-Heist te verlaten: “Ze misbruiken de wetgeving inzake niet-essentiële verplaatsingen”

Club BruggeNiet alleen sportief, maar ook op privévlak maakt hij er een zootje van. Mbaye Diagne (28) weigert zijn woning, een losstaande villa waarvan de huurprijs 1.750 euro bedraagt, in Knokke-Heist te verlaten. Tot grote frustratie van de eigenaar, want het huurcontract is reeds afgelopen, de spits maakte de boiler stuk en zorgt ook voor geluidsoverlast. Maar, reageert zijn advocaat, Diagne kán niet vertrekken. “Dit is een overmachtssituatie.” 

47 reacties

  • philippe dusablon

    4 jaar geleden
    tja, t'is ne keer iets anders dan een boomhut, ik zou er ook in blijven.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Het beste wat FC Brugge kan doen is hem gratis uitlenen aan een ploeg in Nieuw-Zeeland.
  • G B

    4 jaar geleden
    Ik ken een alleenstaande moeder met 2 kinderen die op de dag dat ze uit haar huis moest een deurwaarder op haar dak kreeg. Ze kon niet in haar nieuwe woonst door problemen met de verkopers. Zit bovendien midden in een chemokuur. Op 1 week tijd verhuis moeten organiseren, opvang kinderen, 's morgens chemokuur en in de namiddag verhuisd. Amper hulp van familie of vrienden door de coronamaatregelen ! Het is haar gelukt. Ik begrijp echt niet dat ze die man niet uit dat huis krijgen.
  • Jean-pierre jansegers

    4 jaar geleden
    voetbal zorgt voor massa's overlast of het nu op of naast het veld is dus hopelijk gaat dat wereldje in faling .
  • Cor Vermonden

    4 jaar geleden
    Dus vrijdag zal hij weg zijn volgens zijn rechtsbijstandverzekeringsagent, dan een weekendje of week herstelwerken en aan 2000 € verhuren als corona gedaan is.