Getty
Volledig scherm
© Getty

“Ze is ijskoud, sluw en vernedert iedereen”: gewezen bodyguard van Ellen DeGeneres gooit olie op het vuur

CelebritiesZet Ellen DeGeneres (62) keer op keer een masker op als ze haar wereldberoemde talkshow presenteert? De afgelopen tijd regende het al onthullingen die haar aardige en genereuze imago een serieuze deuk gaven, nu doet ook haar voormalige bodyguard Tom Majercak daar nog een schepje bovenop. Volgens de lijfwacht is het dan ook zo klaar als een klontje: “Die lieve persoonlijkheid van Ellen is één grote façade.”

9 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Als een persoon dit zegt, dan moet je het wellicht met een flinke korrel zout nemen, maar als werkelijk iedereen die ooit voor of met haar heeft gewerkt hetzelfde zegt, dan twijfel ik toch.
  • Elisa deJong

    4 jaar geleden
    Ik las eens, op televisie word je vermaakt door mensen, die je niet privé op bezoek wilt hebben..
  • Johan Streulens

    4 jaar geleden
    Gun haar best een vorm van twijfel.. echter de wereld om me heen meer dan ..kennende! Niet alles"blinkt", goud zijnde!
  • Lesley Debusschere

    4 jaar geleden
    Iedereen zet een masker op, toch? En als hij enkel die ene keer voor haar moest werken, kan haar attitude dan misschien niet iets met stress te maken hebben? Ze moest tenslotte de oscars presenteren.. Hoeveel geld zou er nu niet verdiend worden door haar zwart te maken? Er zijn altijd 2 kanten aan een verhaal.
  • stefan crama

    4 jaar geleden
    Zo lopen er nog veel rond die voor de camera superlief zijn maar eenmaal daarbuiten gewoon arrogant en neerbuigend doen tgo gewone mensen. En het zijn niet altijd diegene die je denkt.