Minister Koen Geens terwijl hij het mondmasker probeert aan te doen.
Volledig scherm
Minister Koen Geens terwijl hij het mondmasker probeert aan te doen. © BELGA/PN

Van Groot-Brittannië tot India: hele wereld lacht met filmpje van Koen Geens die worstelt met mondmasker

Een filmpje van vice-eersteminister Koen Geens (CD&V) die de grootste moeite heeft om een mondmasker aan te krijgen, gaat de wereld rond. Het werd intussen al miljoenen keren bekeken op sociale media en haalde ook al enkele grote internationale kranten.

62 reacties

  • daan aerts

    4 jaar geleden
    onze politici zijn toch zo bekwaam. Kijk maar eens naar de rest .Als je in het buitenland zegt dat onze minister van volksgezondheid sommige kinderen op dieet wil zetten omdat ze wat te dik zijn ( met een foto van die minister er dan bij ) Dan zal er ook gelachen worden van GB tot in india en veel verder,
  • Edmond Dillien

    4 jaar geleden
    Al goe dat die zijn vader hem heeft laten verder studeren, ziet ge die al ergens op een fabriek aan een werkbank staan? En eerlijk gezegd dat studeren heeft ook niks geholpen de vorige legislatuur als min. van financiën ging hij samen met de helden van de NVA de staatsschuld oplossen in max. 3 jaar, goe gelachen, he maar dan wel wat zuur ze was verdubbeld als de NVA haar schup afkuiste met een drogreden.
  • Pascha Van Rossem

    4 jaar geleden
    Onze verontschuldigingen maar dit is het niveau van vele van onze ministers. In naam van de Belgische bevolking verontschuldig ik mij ook aan de wereld :-)
  • Luciano van As

    4 jaar geleden
    En de rest nog alleen nog de heel belangrijke vraag ( want dit is ook een filmpje van een maand geleden ) wanneer krijgen de burgers nu eindelijk dit beloofde masker en dito 2 filters ? Typisch Belgisch natuurlijk gaan we hier niks meer over horen !
  • Leo Kaya

    4 jaar geleden
    Een keer onhandig zijn, werkt op de lachspieren. Er daarna zelf mee kunnen lachen, duidt op openheid en relativisme. Prachtig dat hij niet geprobeerd heeft om dit te verstoppen. Imago politici doen dat wel. Verder heeft hij al meer dan aangetoond om een zeer hardwerkend, rechtvaardig politicus te zijn die al veel positieve veranderingen in ons land gebracht heeft.