CEO Larry Connor
Volledig scherm
CEO Larry Connor © CNN

CEO wint 1,5 miljoen euro op de beurs en schenkt volledige bedrag aan zijn werknemers

CEO Larry Connor maakte handig gebruik van de volatiliteit op de beurs en rijfde op enkele dagen tijd maar liefst 1,6 miljoen dollar (bijna 1,5 miljoen euro) binnen. De Amerikaan hield de winst echter niet voor zichzelf, maar deelde het volledige bedrag uit aan de werknemers van zijn vastgoedonderneming The Connor Group gevestig in Dayton (Ohio). En die konden hun ogen nauwelijks geloven.

12 reacties

  • Patrick de Maere

    4 jaar geleden
    Toch normaal dat iedereen niet evenveel krijgt,bv.iemand die 25jaar of iemand die maar 2jaar daar werkt...
  • Bart Van den Borre

    4 jaar geleden
    Mooi gebaar! Maar waarom dit dan opnieuw ongelijk verdelen? Waarom variëren de bonussen van 2000 tot 9000 dollar? Waarom krijgt de ene werknemer 4x meer dan een andere?
  • Nadine Abe

    4 jaar geleden
    Maar toch een mooi geste ik zie hier in België geen enkele CEO of politiekers dit doen .
  • louis van hoeylandt

    4 jaar geleden
    daar mogen velen een voorbeeld aan nemen ...en dat zal zich zeker in het voordeel van hem en het bedrijf zijn , aanmoedigend voor de werknemers getuigen zich in tegen prestatie
  • Ludwig VdB

    4 jaar geleden
    Een gemakkelijk rekensommetje leert ons dat een winst van 1.6 miljoen op de beurs enkele kan als je reeds vele miljoenen bezit om te investeren. Het is dan een pak makkelijker om de winst weg te geven dan voor iemand die er alle dagen hard voor gaat werken. Wel chapeau dat hij het wilt doen.